Verzendingen en bezorging Lees meer

Duurzame kerstpakketten

Op zoek naar een uniek en groen kerstcadeau? Zoek niet verder, wij hebben duurzame relatiegeschenken en kerstpakketten!

Duurzaamheid was nog nooit zo stijlvol.

Bij No Nasties vinden we dat uw bedrijf, het team en relaties moet kunnen verwennen met luxe maar ook duurzame relatiegeschenken en/of kerstpakketten - want er is toch niks fijner, dan iemand iets cadeau te kunnen doen en tegelijkertijd te kunnen bijdragen aan een mooiere en schonere wereld.

Onze merken werken met circulaire ingrediënten, zoals een koffie scrub bar gemaakt met koffie drab uit lokale koffie bars. De koffiedrab wordt opgehaald en gedroogd en daarna verwerkt tot heerlijke koffie scrubs. Al onze producten, relatiegeschenken en kerstpakketten zijn gemaakt met zorg en aandacht voor mens en natuur. Deze duurzame relatiegeschenken en kerstpakketten zijn (micro)plastic-vrij, duurzaam verpakt en worden zo duurzaam mogelijk verzonden.

Dus ben je op zoek naar unieke relatiegeschenken of kerstpakketten die stijl combineren met duurzaamheid, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

We werken met verschillende merken zoals, Nature Bar, UpCircle, SMPL, Flow, Sober, Les Panacees, Atelier Populaire en Helemaal Shea

Wij hebben duurzame kerstpakketten voor iedereen!

Onze kerstpakketten

Kerstpakketten vanaf €24,95 excl. BTW

Mogelijkheden

  • Direct versturen
  • Handgeschreven kaartjes (persoonlijke boodschap)
  • Bedrijfslogo op kaartje
  • Uitdelen op kantoor
  • Persoonlijk advies
Kerst inpakken No Nasties

Neem contact op

Vrijblijvend de mogelijkheden doornemen?